Naast mijn baan als raadslid werk ik bij Maeykehiem als activiteiten begeleider. Dit is een gevarieerde en enerverende combinatie van twee hele leuke banen.

Als raad van de gemeente Smallingerland  zijn wij verantwoordelijk voor het stellen van de kaders van het beleid wat het college  moet gaan uitvoeren. Vervolgens controleren wij of  het wordt uitgevoerd zoals we hebben afgesproken. Klinkt simpel en toch is het vaak ook best wel eens ingewikkeld.

Dan is het ook extra fijn dat ik enorm kan genieten en energie krijg van bezoeken van musea, dans en of muziek voorstellingen.  Net als wandelen in het bos, in het weide landschap, bij de zee of in de bergen.

Als vrijwilliger zet ik me in voor Museum Dr8888. Met name als gastvrouw in het van Doesburg Rinsemahuis.

Daarnaast maak ik graag sieraden of kunstobjecten van afvalmaterialen die weggegooid worden zoals fietsbanden of oud ijzer. Ook verwerk ik graag materialen die de natuur biedt zoals stenen. Of wat ik vind op het strand of het bos. Oude onbruikbare voorwerpen krijgen bij mij een kunstzinnig tweede leven

Voor mij is het belangrijk dat ik alles  doe vanuit mijn hart en vanuit passie. Ik ben een verbinder puur sang!  Balans en harmonie zijn voor mij belangrijke waarden. Zowel mijn vrije tijd als in al mijn werkzaamheden hou ik van samen zijn, samen werken, samen leren, samen bouwen, samen genieten en samen te genieten van het succes dat het oplevert.

Daarnaast vindt ik het belangrijk om in het hier en nu dus op dit moment erg bewust om te gaan met hetgeen we nu  moeten doen voor een duurzaam gezonde, veilige en groene toekomst. Het verleden kunnen we niet beïnvloeden. Alles wat je nu kan doen, moet je nu ook doen juist voor de toekomst.  We mogen onze ogen niet sluiten;  De effecten zoals bijvoorbeeld de klimaat verandering is al zichtbaar en merkbaar. Als we doorgaan met wat we doen of erger nog; niets doen zal het verslechteren.

Als we samen wel iets doen kunnen we het nu nog stoppen en mogelijk zelfs gaan verbeteren!

 

 Mijn gedrevenheid is om dit vanuit  positieve energie samen aan te gaan immers,

 “vele handen maken het werk licht,  samen staan we sterk en samen kunnen we het ten goede keren’